Kövess minket!
  
     

A GPS nyomkövetés elengedhetetlen a szállítmányozásban

A GPS nyomkövetés elengedhetetlen a szállítmányozásban
2016, június 1.

Minden szállítmányozással foglalkozó cég életében fontos az innováció, hogy lépést tartson a technikai fejlődéssel és a változó igényekkel. Tehát a kapacitásnövelésen és a járműpark folyamatos fejlesztésén kívül egyéb, a hatékonyságot növelő eszközöket is be kell vetni. Erre számos lehetőség és eszköz kínálkozik. Technikai oldalról a korszerű járműpark, a pontos és szakszerű menedzsment, illetőleg egy mindenre kiterjedő online nyomkövető rendszer nyújthat segítséget. A megfelelő flottamenedzsment kiemelt helyet kap azon eszközök és lehetőséges sorában, melyek a szállítmányozás pontosságát és ellenőrizhetőségét hivatottak szolgálni. Mivel a GPS nyomkövetés már-már elvárás a nagyobb vállalkozásoknál, mindenképp érdemes olyan cégre bízni a telepítést és az üzemeltetést, akik saját, egyéni rendszerrel dolgoznak és függetlenek a szerverszolgáltatók kiszámíthatatlanságától.

Egy korszerű flottakövető rendszerrel szemmel tartható néhány vagy akár több száz jármű is. És mik a további előnyei?

  • Pontosan tudhatja, hogy az adott járművek merre tartanak éppen, legyen szó akár belföldi, akár külföldi szállítmányozásról. Ezzel hozzájárulva a határidők és az egyéni ügyféligények betartásához.
  • Segít a munkaórák és a pihenőidők szakszerű adminisztrálásában, ezzel követhetőbbé téve, hogy mit csinálnak dolgozói. Valamint a bérezéshez szükséges adatok is sokkalta pontosabban meghatározhatóak.
  • Nagyban csökkenti az esélyét annak, hogy bármely járművet ellopják, mivel azt folyamatosan tudja követni az illetékes szervek munkáját segítve vagy akár távolról le is állíthatja az adott járművet.
  • Az üzemanyagköltségek, menetlevelek és egyebek adminisztrációját nagyban leegyszerűsíti.

Ha szeretné hatékonyabbá tenni vállalkozását, mindenképpen érdemes beszereznie egy olyan flottakövető rendszert, mellyel egyszerűen és pontosan tudja segíteni a menedzsment munkáját. A PetTrack kft. GPS nyomkövető rendszereivel garantáltan jól jár, mivel kizárólag azon szolgáltatásokért fizet, melyekre szüksége van. Illetve a cég saját szervere biztosítja a szolgáltatás technikai hátterét, így az teljesen megbízható és nincs kitéve a szolgáltatók esetleges hibáinak. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el a http://gps-nyomkovetes.net/ weboldalra vagy érdeklődjön telefonon a +36-30-477-0127 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
complexpress.hu.uj
Terjeszkedjen külföldre – nemzetközi szállítással!

Egy vállalkozás sikerességét sok tényező befolyásolhatja, és a célközönségtől függően minden vállalat életpályája során elérkezik az a pillanat, amikor megfontolandó...

Close