Kövess minket!
  
     

A nemzetközi szállítmányozást ajánljuk, ha sürgős megoldásra van szüksége!

A nemzetközi szállítmányozást ajánljuk, ha sürgős megoldásra van szüksége!
2014, március 27.

A határokat átívelő áruszállítás igen nagy felelősséggel járó feladat. A nemzetközi árufuvarozással foglalkozó cégek alkalmazottainak mindegyike szakmai előképzettséggel, sofőr engedéllyel, rakodói képességekkel, és rendkívüli fizikai erőnléttel rendelkezik. Mivel egymást kiegészítően tudnak dolgozni, ezért náluk a fuvarozás, a nemzetközi szállítmányozás gyors, precíz, és megbízható.

A nemzetközi szállítmányozás folyamata úgy történik, hogy előzetes időpont egyeztetés után felveszik az árut, és ezzel egy időben egy papírt is kitöltenek, aláírnak, továbbá még egy nyilatkozatot is alá kell írnia a feladónak, ami arról szól, hogy a csomag nem tartalmaz dohányárut, alkoholt, valamint drogot. Ők a csomagot nem bontják fel, kizárólag a feladót terheli a felelősség, ha valamilyen illegális anyagot szállíttat! Számos cég veszélyes anyagot is vállal a szállítandó dolgok repertoárjában.

Minden nemzetközi szállítmányozási cég precíz, megbízható, és tiszteletben tartja a feladó kívánságait. Válasszon kedve szerint a széles skálából!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyébszállítmányozás2
Ha költözésre kerül a sor

Van segítség! Országszerte rengeteg nemzetközi költöztetéssel is foglalkozó cég működik, akár biztosítással is. Ők tudják, hogy minden a jó szervezésnél...

Close