Kövess minket!
  
     

A szállítmányozás és raktározás elengedhetetlen kellékei: Minőségi raklapok

A szállítmányozás és raktározás elengedhetetlen kellékei: Minőségi raklapok
2014, október 9.

Napjainkban a különböző tevékenységi köröket ellátó vállalatok számára már nem jelent problémát az országhatáron belüli, valamint nemzetközi forgalom lebonyolítása, hiszen a szabad áruáramlás természetes elvárása és feltétele korszerű fogyasztói társadalmunknak, valamint a szükséges alapanyagok és alkatrészek áramlásának. A szállítmányozás és a szorosan hozzá kapcsolódó raktározás alapfeltétele a megfelelő körülmények és technológiai háttér biztosítása, melyek során az egyik alapvető eszközök típusát képezik a szabványoknak megfelelő, minőségi raklapok.

Minőségi raklapok

A szállítmányozás és raktározás során felhasznált minőségi és szabványos raklapok speciális jellemzőiknek köszönhetően megbízható és célszerű kellékeket jelentenek, melynek köszönhetően a mozgatás és a rakományok tárolása praktikussá, eredményessé és hatékonnyá válik. A raklapok kialakításukban és anyaghasználatukban egyaránt a felhasználási terület sajátos szükségleteihez igazíthatóak:

  • Anyaghasználat: fa, fém, műanyag
  • Különböző méretek és teherbírási jellemzők
  • Új és újrahasznosított raklapok

Raklaptípusok:

  • Nyitott raklapok: Minden oldalról, szinte bármilyen típusú munkagéppel hozzáférhető és mozgatható raklaptípus
  • Fenékdeszkás raklapok: Az oldalakon és a közepén fenékdeszkával ellátott, minden oldalról emelhető raklaptípus
  • Stringer raklapok: Két-két oldalon fenékdeszkával ellátott és nyitott raklaptípus, amely azonban az európai használatban ritkább eszköz, jellemzően Amerikában, Ázsiában és Afrikában elterjedt megoldás
  • Oldalgerendás raklapok: Két oldalról szinte bármely targonca fajtával mozgatható és emelhető raklaptípus
  • Egyéb megoldások

A mai széles piaci kínálatban a raklapgyártók a megrendelők igényeinek megfelelően előállított, minden minőségi szabványhoz maximálisan illeszkedő raklapokat kínálnak a különböző szállítmányozási és raktározási felhasználási területekre.

Válassza a minőséget!

A TOP-PALETT Szolgáltató Kft. széles szolgáltatási rendszerrel és minőségi, gazdag termékkínálattal áll új és meglévő ügyfelei rendelkezésére, legyen szó, hagyományos vagy speciális raklapokról! A szolgáltatásokkal és a raklapgyártással kapcsolatos bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.raklapraklap.hu weboldalra, valamint keressen minket bizalommal a 0630/ 231-2590-es telefonszámon, valamint a toppalett@gmail.com e-mail címen és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
baut.hu
Konténeres sitt- és hulladékszállítás

Napjainkban óriási mennyiségű sitt és különböző típusú hulladék keletkezik, amely épületek bontásából, valamint a gyakori szervezett vagy magánúton történő lomtalanításokból...

Close