Kövess minket!
  
     

ADR tanfolyammal a biztos elhelyezkedésért

ADR tanfolyammal a biztos elhelyezkedésért
2016, december 14.

A szállítmányozás, mint hivatás, alapvetően egy nagyon jó lehetőség a megélhetésre, hiszen ez az iparág a növekvő fogyasztói igényeknek megfelelően folyamatosan bővül és növekszik, ezáltal folyamatosan egy több és több munkaerőre van szükség az általános működéshez. Persze ezen a szférán belül is vannak különböző területek, melyekre specializálódhatunk, gondolva itt a nemzetközi szállítmányozásra, belföldi szállítmányozásra, áruszállításra, és a veszélyes anyagok szállítására is. Persze mindehhez számos tanfolyamot vehetünk igénybe, hogy még több feladatot tudjunk ellátni a szállítmányozáson belül, ezzel még jobb kereseti és elhelyezkedési lehetőséget biztosítva magunknak.

Az úgynevezett ADR tanfolyam a veszélyes anyagok szállítására felkészítő és felhatalmazó képzés, melyet bárki elvégezhet, aki rendelkezik a szükséges járművek vezetésére feljogosító okmánnyal. Egy ilyen tanfolyamon elsajátíthatunk mindent, amit a szállítmányozás ezen szeglete megkíván, ezáltal versenyképes tudást szerezhetünk. De miért is van erre szükség? A veszélyes anyagok különböző csoportjai speciális kezelési igényeket támasztanak, és számos jogi korlátozás is létezik ezek szállítására, illetve tárolására, kezelésére vonatkozóan. Az ADR tanfolyamon pontosan elsajátíthatunk minden korlátozást, illetve a szállítmányozásban kezelhető veszélyes anyagok egyéni tulajdonságait is megismerhetjük, hogy biztosak lehessünk benne, mindig biztonságosan végezzük a munkánkat. Persze érdemes jól megválasztanunk, hol végezzük el az ADR tanfolyamot, hiszen csak egy valóban profik által szervezett és leadott képzésen sajátíthatunk el mindent megfelelően.

Ha szeretne ADR tanfolyamon részt venni, hogy még több területet lefedve tudja végezni a munkáját, akkor a legjobb helyen jár! Cégünknél mindent megtanulhat, amire a veszélyes anyag szállítást illetően csak szüksége lehet! Ha további információkra kíváncsi, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.kamionsuli.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel az ADR tanfolyammal kapcsolatban, keressen fel minket a +36-30-458 1723 telefonszámon, illetve a kamionsuli@kamionsuli.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
7630596 - side view of long white semi lorry
Miért éri meg a GKI árufuvarozói tanfolyam?

Azoknak, akik eddig is a szállítmányozásban dolgoztak és azoknak, akik még csak most kezdik ezt a remek szakmát, egyaránt szükséges...

Close