Kövess minket!
  
     

Konténeres sitt- és hulladékszállítás

Konténeres sitt- és hulladékszállítás
2014, március 27.

Napjainkban óriási mennyiségű sitt és különböző típusú hulladék keletkezik, amely épületek bontásából, valamint a gyakori szervezett vagy magánúton történő lomtalanításokból származik, azonban ezek túlnyomó mennyiségben veszélyes anyagnak minősülnek. A környezetvédelem és a különféle egészségvédelem manapság kiemelten fontos, hiszen számos olyan hatás éri életterünket, amelyek károsító hatásai rövid és hosszútávon nem csupán a természeti elemekre nézve jelentenek veszélyt, de az emberi szervezetre is negatív hatásokat fejtenek ki. Ennek megfelelően szigorú szabályok és előírások vonatkoznak a hulladékok szállítására és kezelésére.

Konténeres gyűjtés és szállítás

Az építkezéseken és lomtalanításokon keletkező nagy mennyiségű hulladék konténeres gyűjtése az egyik legmegfelelőbb és leginkább környezettudatosabb megoldás, amely megfelel az előírásoknak és a továbbiakban a konténeres szállítócégek a megfelelő módon kezelik ezeket a hulladékokat. A konténerekben összegyűlő veszélyes hulladékok tűz- és robbanásveszélyesek lehetnek, fertőző, mérgező és az egészségre, a környezetre káros hatásokat gyakorolhatnak, valamint ezzel a kulturált és szakszerű megoldással a települések és életterületek látképét is megőrizhetjük. Az épületbontások és lomtalanítások alkalmával a szabályokat megszegő cégeket és magánszemélyeket súlyos büntetés terheli, amennyiben nem megfelelő módon járnak el, így a konténeres gyűjtési megoldással nem csupán megóvhatjuk környezetünket, de a megterhelő anyagi károkat is elkerülhetjük.

Konténerek minden alkalomra!

A Baut Kft. sok éves tapasztalattal és széles szolgáltatási körrel rendelkezik a konténeres sitt- és hulladékszállítás területén. Cégünk különböző célokra kínál megfelelő méretű konténereket, melyek minden típusú anyag gyűjtésére és tárolására ideálisak, valamint a legmodernebb és korszerűbb járművekkel felszerelve elszállítjuk a megfelelő helyre az anyagokat további kezelés és megsemmisítés céljából. Tevékenységi körünkről bővebben tájékozódhat a www.bautkontener.hu weboldalon, valamint egyéb információkért és egyéni árajánlatért keressen minket a 0620/ 555 5505-ös és a 0630/ 850 5051-es telefonszámon, vagy a baut@baut.hu e-mail címen és mindenben állunk rendelkezésére!

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
teherszállítmányozás2
Teherszállítmányozás, nem csak Magyarországra!

Léteznek nemzetközi árufuvarozók, akik veszélyes anyagok szállításával is megbízhatóak. A nemzetközi szállítás minden esetben gyors és precíz, továbbá az ügyfél...

Close