Kövess minket!
  
     

Miért érdemes motorvédő lemezt használni a járműflottákhoz?

Miért érdemes motorvédő lemezt használni a járműflottákhoz?
2020, január 29.

Egy szállítmányozással foglalkozó cégnek érdemes mindent megtennie annak érdekében, hogy minimalizálja a járműhibákat. Már egy-egy jármű rövidebb időre történő kiesése is nagy veszteséggel járhat, nem beszélve a szervizelés költségeiről. Pedig egy olyan cégnél, ahol szinte egész nap mozgásban van a flotta, szinte elkerülhetetlenek a kisebb sérülések. Ezek kivédésre ajánljuk a motorvédő lemezt, ami nem csak a magát a motort óvja, hanem az olajteknőt, a váltót és más fontos berendezéseket is.

Ha valaki szinte egész nap a volán mögött ül, óhatatlanul is előfordul, hogy nekihajthat egy útpadkának, de nem lehet kivédeni a kavicsok felverődését vagy a nagyon rossz útviszonyok okozta sérüléseket sem. Ezek általában nem azonnal okoznak hibát, hanem összeadódnak, és idővel alakulnak súlyosabb problémákká. Hogy mit lehet ellenük tenni? A legjobb, ha motorvédő lemezekkel szereljük fel a járműflottát, amik megóvják majd az autó fontos alkatrészeit a sérülésektől. Motorvédő lemezt természetesen magán személyautókra is érdemes szerelni, azonban egy teljes járműflotta esetén komolyabb szervizelési összegeket is megspórolhatunk velük.  Egy szállítmányozással foglalkozó cégnél ez nélkülözhetetlen, hiszen a motorvédő lemez így hozzájárul a cég hatékony működéséhez is.

A motorvédő lemez másik nagy előnye, hogy csökkenti a légellenállást is, így segít mérsékelni a benzinfogyasztást. Egy komolyabb járműflotta esetében a kevesebb üzemanyag felhasználásnak köszönhetően jelentős összeget is megspórolhat a cég. Ezzel közvetve a környezetvédelem érdekében is sokat teszünk, amit napjainkban egyre több fogyasztó vesz figyelembe egy-egy szolgáltatás igénybe vétele során.

Szállítmányozással foglalkozó cégre részére keres költségcsökkentő, a hatékonyságot növelő megoldásokat? Keressen fel minket motorvédő lemezekkel kapcsolatban! Ha további kérdése van termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal az info@seriff.hu e-mail címen vagy a +36 70-516-4154-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ADR tanfolyammal a biztos elhelyezkedésért
ADR tanfolyammal a biztos elhelyezkedésért

A szállítmányozás, mint hivatás, alapvetően egy nagyon jó lehetőség a megélhetésre, hiszen ez az iparág a növekvő fogyasztói igényeknek megfelelően...

Close