Kövess minket!
  
     

Nemzetközi teherszállítmányozási lehetőség

Nemzetközi teherszállítmányozási lehetőség
2014, március 27.

A nemzetközi szállítmányozási cégek rugalmasságunk, pontosságunk és profizmusunk miatt széles ügyfélkörrel rendelkeznek.

A nemzetközi fuvarozó cégek általában áruszállítással, nemzetközi csomagszállítással, futárszolgálattal, ADR-rel, belföldi csomagszállítással, költöztetéssel foglalkoznak, és tapasztalataik segítik munkájukat, hogy tevékenységünket minél profibb és megbízhatóbb szinten végezni.

Ezek a cégek általában hetente többször szállítanak, és ügyfélkörük is igen széles. Üzletpolitikájuk része, hogy magánszemélyeknek, cégeknek, közületeknek bármilyen méretű, súlyú árut elszállítsák a célországba.

Illegális termékek szállítását viszont egy nemzetközi fuvarozó cég sem látja szívesen és ezt kifejezésre juttatják azzal, hogy a munkaszerződés aláírásakor a feladó elismeri, hogy nem tartalmaz a szállítandó áru alkoholt, dohányterméket, kábítószert, egyéb illegális és veszélyes anyagokat.

Ha nemzetközi teherszállításra van szüksége, bízzon meg a feladattal egy profi céget!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
truck
Szállítmányozás? Nemzetközi!

Ha nemzetközi fuvarozásra van szüksége még hozzá sürgősen, a hét több napján, akkor jó hírünk van! Megannyi cég nem csak...

Close