Kövess minket!
  
     

Szállítmányozás? Nemzetközi!

Szállítmányozás? Nemzetközi!
2014, március 27.

Ha nemzetközi fuvarozásra van szüksége még hozzá sürgősen, a hét több napján, akkor jó hírünk van! Megannyi cég nem csak Magyarországon, de több országba is vállalja csomagjai elszállítását!

A szállítmányozó cégek számos országgal építettek ki olyan bizalmas kapcsolatot, ami lehetővé teszi, hogy ez az iparág, a nemzetközi fuvarozás ilyen magas szinten űzhető legyen. Hajótársaságokkal, repülőtársaságokkal tartós, és megbízható kapcsolatokat sikerült létrehozni, mely biztosítja a cégek hírnevét, sikereit és referenciáit.

Nemzetközi fuvarozással foglalkozó cégek alkalmazottai szakmai előképzettséggel, többéves tapasztalattal, jó fizikummal, rakodói képességekkel is rendelkeznek, és a csomag folyamatos haladása a sofőrök váltási lehetősége miatt biztosított. Nincs szükség arra, hogy a vezető megálljon több órára pihenni, hiszen váltani tudja őt például az egyik rakodó, akinek szintén van sofőr képzettsége és jogosítványa.

Nemzetközi fuvarozást számos cég vállal, profi vezetőkkel, magas színvonalú ügyfélkezeléssel, bízzon bennük, nem fog csalódni!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
nemzetköziszállítmányozás1
A nemzetközi szállítmányozást ajánljuk, ha sürgős megoldásra van szüksége!

A határokat átívelő áruszállítás igen nagy felelősséggel járó feladat. A nemzetközi árufuvarozással foglalkozó cégek alkalmazottainak mindegyike szakmai előképzettséggel, sofőr engedéllyel,...

Close